UEC Tortosa – Escalada i Alpinisme

Secció escalada de la UEC Tortosa

XXI Copa Catalana d’Escalada de Dificultat.

4 abril 2011 per uec tortosa

El passat dissabte dia 2 d’abril es va celebrar, la primera prova de la XXI Copa Catalana d’Escalada de Dificultat, organitzada per la UEC Tortosa. Un total de quaranta-sis participants d’arreu de Catalunya i Principat d’Andorra van prendre part en la competició, posant a prova les seves destreses i fortalesa física sobre el nou rocòdrom municipal de Tortosa, amb un sostre de 20 metres,el qual va resultar infernal per als participants.

Al matí, el públic assistent va poder gaudir de les futures promeses de l’escalada de dificultat. En la categoria sub-12 femenina es va imposar la Maria Monllor de la Unió Excta. Sabadell i en el masculí l’Oriol Macià de la C.E. Via Fora. En la categoria sub-15 masculina el triomf va ser per el Guillem Colell del Club Pirinenc Andorrà. En la categoria sub -18 femenina el podi fou per la Marina Valencia de la Unió Excta. Sabadell i en la masculina per el Pol Roca de la Excta. Sant Quirze.

Per la tarda, els aficionats de l’escalada van gaudir de la prova en les categories absolutes i veteranes. En la categoria absoluta femenina, la Marieta Cartró va ocupar el lloc més alt del podi, mentre que el Pol Palau ho feia en la categoria absoluta masculina, ambdós del Centre Muntanyenc Sant Llorenç. En la categoria veterans, s’imposava en Toti Vales de la Unió Excta.

El primer classificat de les Terres de l’Ebre fou en Pep Alejos de la Unió Excta. Amposta, obtenint el tercer lloc en la categoria sub-12 masculina.

FOTOS DE SERGI

3 respostes a “XXI Copa Catalana d’Escalada de Dificultat.”

  1. marc giol ha dit:

    penjareu les fotos de que veu tirar a la compe?

  2. La Tramuntana ha dit:

    Hi han més fotos :O? Penjareu la resta …

  3. Jordi C ha dit:

    Estem recopilant totes les fotos per tal de poder-les penjar. En breu hi seran.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.