UEC Tortosa – Escalada i Alpinisme

Secció escalada de la UEC Tortosa

2º CAP DE SETMANA DEL CURS D’ESCALA 2010

25 octubre 2010 per uec tortosa


Aquest dissabte ens van desplaçar fins la zona del Reguers-Alfara per estirar una mica els braços i els peus, repassar l’aprés fins ara i començar a introduir els nous conceptes d’escalada de varis llargs que practicariem al dia següent.

El que tenia que ser una tarda plàcida d’escalada de poca dificultat i disfrutona es va convertir en classes d’aviació avançades. Ara volo jo, ara vola el company, en definitiva obertura de dos ranquings per tal de fer entrega de trofeus al final del curs: millor volada y major nombre de volades.

El diumenge ens van desplaçar fins la zona dels Estrets d’Arnes per tal de practicar els coneixement explicats el dia anterior. Sota l’atenta mirada dels experts, grans “the big, en anglès” i molts altres adjuctius (els quals no colocarem en aquesta crònica per falta d’espai) mirada dels monitors i instructors van poder practicar la maniobra de reunions per varis llargs i la maniobra més delicada de l’escalada: el ràpel de descens.

Finalmente, i con no podia ser d’altra manera, es va acabar la jornada d’escalada al bar, regant les penes amb una merescuda cervesa o coca cola i recuperant forces amb algún petit entrepà.

Por Jordi C.

FOTOS DE MANOLO “THE BIG”

FOTOS JORDI C

Una resposta a “2º CAP DE SETMANA DEL CURS D’ESCALA 2010”

  1. Toni lo roig ha dit:

    Molt bones les fotos Manolo i Jordi, gràcies per immortalitzar estos moments. Llàstima de no tenir alguna captura de les volades tant estupendes que vam experimentar, igual que quan una muixonet apren a volar, i alguna vegada s'estampa contra l'asfalt.
    Bueno mos veem este finde atacant Montserrat per la cara fàcil 😀

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *