UEC Tortosa – Escalada i Alpinisme

Secció escalada de la UEC Tortosa

ÚLTIM CAP DE SETMANA DEL CURS D’ESCALADA 2010

1 novembre 2010 per uec tortosa

Aquest cap de setmana hem visitat l’emblemàtica escola d’escalada de Montserrat per fer les últimes pràctiques del curs, concretament vies deportives de varis llargs. També hem descobert l’origen de la paraula ESCALADA, la qual molt problament va nèixer quan es realitzava l’aproximació a la zona de Gorros.

El dissabte ens van dividir per diferents zones de la zona de Gorros: la Magdalena Inferior, la Miranda, el Gorro Frigi. Allí els alumnes ja van practicar ells sols el muntatge de les reunions i practicar el ràppel en varis llargs. A més van poder viure en primera persona el fet d’escalada en altura, amb vies totes elles superiors als 90 m de longitud. En les fotografies adjuntes a la crònica es pot veure l’estat emocional dels cursetistes per les altures de Montserrat.

Per la nit van realitzar el típic sopar lleuger al refugi de Santa Cecília, acompanyat d’un bon vi en porró i de bona companyia. Els emotius discursos donarem pas a les llàgrimes descontrolades del cursetistes, les quals banyaren les vies d’escalada fin a tal extrem que fou impossible escalar al dia següent.

Al finalitzar ens van contar les típiques batalletes d’escalada, es van fumar les corresponents cigarretes i a gaudir d’un ja tradicional concert a càrreg de l’orquesta serenata-ronquidos.

Al matí del diumenge la pluja va fer acter de presència, fent impossible tornar a la paret per rematar el curs d’escalada. Així que ens desplaçarem dins la població del Bruc per fer un bon esmorzar i cap a casa a dinar, realitzant la corresponent becaina/migdiada.

I com es ja tradicional acabarem la crònica amb la següent frase: un bon cap de setmana amb bona companyia, és a dir, gent de la UEC!!!!

By Jordi

FOTOS DE MANOLO

FOTOS DE JOSE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.