UEC Tortosa – Escalada i Alpinisme

Secció escalada de la UEC Tortosa

Llàstima d’un cordino vell

14 abril 2011 per uec tortosa

Este diumenge va anar a fer un projecte que feia temps mos rondava lo cap. Intentar obrir un nou corredor a la vall de Montidiego (Estós), molt prop del pic Batisielles nord, dalt de Benasc.

Mos va sortir un corredor la mar de maco, d’uns 400 m. de recorregut, amb neu dura, una mica de gel i pendent mantinguda d’uns 50º, amb dos llargs centrals de V i IV en mixt, molt excavat i d’una amplada de entre 3 i 5 m. en tot el recorregut. Una joia.
Llàstima que mos havien passat davant per què vam trobar un cordino vell abandonat. Lo curiós del cas és que és un corredor inèdit del qual no hem trobat res ressenyat a cap lloc.
Si algú de vatros en sap algo que ho digue ara o que calle per a sempre, aixi encara que no tinguéssem la paternitat sempre el podrem adoptar en propietat.

Activitat realitzada per : A. Besalduch, F. Guivernau i J. Tiron

5 respostes a “Llàstima d’un cordino vell”

 1. Anónimo ha dit:

  Tant ruin es que hagi passat algu, potser s`haura de fer un registre de la propietat i escritura la muntanya. Sr. Ingeniero o Sr. Registrador

 2. J. Tiron ha dit:

  Pos si anonim, la titularitat de les coses és important a la muntanya i a la terra baixa, per això existeixen de sempre els llibres de piades on els protagonistes de la muntanya deixen fe de les seves conquestes.

 3. S.G.A.E. ha dit:

  Animo Sr. Tiron. Impulse los derechos de autor, copyright, registros de propiedad, …. ,. Ponga orden, COÑO!!

 4. Anónimo ha dit:

  A la muntanya, hi ha un bon grapat de ascensions anònimes, molt interessants i feliçment orfes. Sr. Tiron, els egos ni a la muntanya, ni a la plana.

 5. J. Tiron ha dit:

  Anonomims, me sembla que vatros de muntanya poca. Si voleu doneu la cara i en parlarem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.