UEC Tortosa – Escalada i Alpinisme

Secció escalada de la UEC Tortosa

SORTIDA CORREDORS PEÑA TELERA, 27-28/03/2010.

3 abril 2010 per uec tortosa


El dissabte la tarda Joan i un servidor, Jordi, sortiem direcció a Jaca per tal de realitzar el corredor de Maribel al Peña Telera. Un cop arribat a l’aparcament, fent el corresponent sopar dintre la fugonat, i cap al sac de dormir, que demà s’ha de matinar. A les 6:15 hores, ja estaben de camí cap al corredor.

Malauradament l’excès de neu impossibilita l’ascens al corredor de Maribel, i ens toca pegar mitja volta. Per tal d’aprofitar la sortida, anem a fer la Diagonal, molt concorregudar degut a que era l’única que es poder realitzar per la zona.

Una ascensió ràpida, bueno, els últims dos llargs no vaig ser capaç d’adelantar a dos cordades com havia fet Tirón, així que en vaig emportar el corresponent comentari.

Un cop d’arribats a la sortida del corredor van poder veure els efectes de la allau que van poder sentir mentres realitzaven el corredor. Falten paraules per descriure el soroll que va provocar per tota la vall.

Al cim, cap a la Y a per ràpel i cap avall que s’havia fet tard. En tocaba un altre comentari per la velocitat meva de baixa, ara quan la pendent es va tornar més suau, vaig aumentar el ritme fins agafar el cap de grup.

Un cop a la furgona, cap a casa, amb parada obligatoria a una gasolinera per tal de fer el corresponent dinar del dia: unes pataques fregides i una cervesa.

By No adelanto cordades!!!

FOTOS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.