UEC Tortosa – Escalada i Alpinisme

Secció escalada de la UEC Tortosa

SORTIDA CORREDORS DEL CADÍ, 20-21 DE MARÇ.

3 abril 2010 per uec tortosa


Aquest cap de setmana, un grup nombros de gent (així pel cap baix unes 20 persones, mira que no siguin 100!!) em fet els paquets i camí cap a la població de Estana, on una bonica pallissa amb lliteres i matallasos nets i polits ens esperavem per dormir.
Sortida a les tres de la tarda i un llarg viatje de 4 hores fins arriba al destí. Sort que la companyia del cotxe era grata i la xerrameca anaba que volaba. Parada a Ponts per inyectar la primera dosi de cervesa al cos i cap a Estana.

Un cop allí ens trobem amb 4 companys que ja estaven per la zona i cap al restaurant a sopar. Un vi potable ens esperaba, cèrvol, amanides, sopar…. És a dir, la panxa plena i els colors a la cara!! Malauradament no es va produir el famós concurs de a veure qui la té…..

A les 22:00 hores tots a dormir!! Bueno això de dormir és un dir, ja que ens esperaba un interessant concert a càrrec de l’orquesta filarmònica del Palau de la Música: començant per Vivaldi, seguint amb Mozart i acabant amb l’obra Trencanous (algú si que li hagués
trencat ….)Bueno, el que estaveu allí ja m’enteneu i els que no tambè, no és tan difícil de captar.

Al dia següent a les 5:30 hores a munt i a preparar-se per sortir a les 6:00 hores cap al corredor de l’Ordiguer i de l’Àguila, a la serra del cadí. Bueno, això de sortir a les 6:00!! millor dir a les 6:30 h, ja que algú se li vaN apegar els llençols. Que dic, se li van apegar els matallassos!!

Bueno sortim esmorçats, alguns!! Altres esmorçarien pel camí, i ens dirigim fins els corredors, per sendera amb aigua, gel, gossos amb quatre potes, també trobem algún amb dos!!

Un cop arribat a peu de corredor el moment de l’elecció: “equipo de los tigres o equipo de los leones”, en altres paraules corredor l’Ordiguer o corredor de l’Àguila.

Amb esforç, obrint traçar i no mirant cap a vall, arribem al cim on un aire gelat ens abraça. Una mica d’aigua, algo de menjar i cap avall que fem tard.

Un cop al cotxe, a dinar i de volta a la realitat de la vida laboral.

By mas vale tarde que nunca!!!

FOTOS DE JOSE
FOTOS DE NANDO
FOTOS DE XAVITO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.