UEC Tortosa – Escalada i Alpinisme

Secció escalada de la UEC Tortosa

2n Open de Boulder Urbà JeansTrack Morella

20 maig 2019 per Jaume

Aquest cap de setmana un mestre i el seu “pupilo” van participar en aquest gran esdeveniment que ens brindaven el Club Espemo, l’Ajuntament de Morella i JeansTrack.

Un bon grapat de zones per escalar en un ambient urbà i amb història és el que se’ns plantejava en un principi, per acabar convertint-se amb una gran festa de l’escalada!!!!!

Així doncs, ens plantàvem ben d’hora per tal de poder recollir els plànols i estar al breu briefing de l’organització i començar a escalfar motors i els dits.

Tenim els dorsals (79 i 80 – mestre i “pupilo”) i les diferents zones (6) per anar a escalar, amb les dificultats pertinents (verd, blau, roig i negre i més de 50 blocs per deixar-s’hi la pell). Arriben tots els amics de Francesc i diem: Tenim gana, què fem? Doncs esmorzar ous ferrats!!!! Bé, al final malauradament es va quedar amb una llesca de pernil, potser fou degut a això que no vam guanyar!!!!jejeje

Acabats d’esmorzar, vam agafar els crash pads i anem a la zona de bloc per tal d’escalafar i algun sortir un poc rebotat. Com apreten aquests de Morella!!!! Quins bous!!!! Anem resolent alguns dels molts blocs que hi havien plantejats al roco i què ve ara? Doncs si l’aigua….. I això que les previsions havien dit que res….

Mitja horeta sota la carpa i quan para decidim anar al Portal Nevera, on alguns dels blocs ens els “cepillem” i d’altres se’ns resisteixen un poc més!

Mentre estem escalant allí, l’aigua va i bé i tot hi ser un “xirimiri” ens fa recollir i posar 50 vegades els crashpads i material. Però bé, estem engorilats i això no ens pararà!!!! Arriba un moment on apreta un poc més i ens refugiem a un bar on aprofitem per menjar-nos el bocadillo que l’organització ens havia preparat i demanar unes braves per agafar forces.

Vinga som’hi?? Ara ens dirigim a un altre portal, el Portal Sant Miquel, on un servidor fa el seu primer bloc de salts i estàtics després un cop s’ha aconseguit quedar. Mentre uns altres el resolen a la primera, natros estem allí dale que te pego i amb alguna que altra arrossegada per la paret!!!!jijij

Ens en em mig sortit i ens dirigim a la part del darrera on els blocs ja ens piquen bastant més crec que al final no aconseguim resoldre’n cap!!!! Però i lo que em xalat?? El Xavi i el Raul agafant-se de les mans per poder fer TOP, donant-li unes floretes d’alt de tot!!!! Espectacular!!!!

Vinga, es va fent tard i a les 16h havíem d’haver tornat els dorsals per tal que l’organització pogués comptar els punts i si ens classificàvem però no ens agrada competir i tot i que de ben segur que no ens haguéssim classificat vam decidir no entregar-los i quedar-nos el record.

Ara ens situem entre la zona de la Plaça Colom i el Portal del Rei i com uns bojos a seguir apretant. Un dels millors blocs del dia, el d’una porta que arribes a sobre l’escala!!!! Com estem xalant i damunt si ens fem alguna fotet i posturegem, doncs ja xalem més!!!

Acabem anant a una torre de les afores, darrera del Portal Pla Estudis, per rematar el dia i fer hora fins les finals. Quan sentim que la cosa ja mou, pleguem “bartuls”, els dits ja no ens aguanten i anem a veure les finals. Quines súper finalistes!!!! Mareta meua!!!! Estan molt fortes i molts dels moviments em trenquen sols de veure-les, no m’imagino jo intentant-ho!!!! I què dir del sector masculí?? Uns bous!!! Una gran final disputada per tots els participants i que ens han delectat en tot un espectacle!!!!

Acabades les finals, un servidor ja se’n va cap a casa i tots ells es queden al sopar i la festa que ens tenen preparada l’organització. Segons em fan saber tot un espectacle!!!!

Al matí, es desperten i la primera notícia és que es decideix no seguir amb la programació degut a que aquesta nit han entrat a robar al seu local i els han sostret vàries preses i material i no poden seguir amb el que tenien preparat. Aquestes coses no entenc com poden passar però encara es donen…. Sort que avui dilluns ja han trobat algo de material sostret!!!! Ens en alegrem molt!!!! Si veiem o sentim cap indici del que hagi pogut passar us ho farem saber!!!!

Tot un èxit de participació al Segon Open de Boulder Urbà JeansTrack de Morella.

Sols em queda dir, enhorabona a tota l’organització, un gran esdeveniment que l’any vinent espero poder repetir i tornar a xalar!!!! Moltes gràcies per tot, sou uns cracks!!!! Aps i aupa a tots els Climbing time APAC!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *