UEC Tortosa – Escalada i Alpinisme

Secció escalada de la UEC Tortosa

La FEEC informa…

14 novembre 2012 per uec tortosa

INSCRIPCIONS AL CENTRE DE TECNIFICACIÓ D’ESCALADA ESPORTIVA 
TEMPORADA 2012-13 – DIRECCIÓ TÈCNICA.

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya,  des de l’Àrea Tècnica, obre el termini de presentació d’inscripcions per  aquells i aquelles joves que  tinguin interès en  formar part del Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya. 
El Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya de la FEEC té com a finalitat preparar esportistes d’alt nivell per a la competició i formar-los igualment en els valors humans, així com hàbits esportius, higiènics i dietètics.
Els i les esportistes podran gaudir  gratuïtament  d’instal·lacions i entrenaments dirigits per un equip directiu i tècnic de la FEEC, amb l’objectiu de formar un grup competitiu i representatiu a nivell català.
Les inscripcions al Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya (CTEEC) és podran fer enviant a l’Àrea Tècnica de la FEEC el full d’inscripció i documentació que s’assenyala abans del 29 de novembre de 2012, a través del correu electrònic administraciotecnica@feec.cat, fax 93 412 63 53 o personalment a les nostres oficines.
La data de les proves de selecció serà l’ 1 de desembre de 2012 a les 10.30.- h al rocòdrom del local “Sala Golem” d’Arenys de Munt.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *