UEC Tortosa – Escalada i Alpinisme

Secció escalada de la UEC Tortosa

VIA FERRATA LES BAUMES CORCADES

1 maig 2012 per uec tortosa

El passat diumenge 15 d’abril un grup d’agossarats muntanyencs ens vam traslladar fins la població de Centelles per repetir una de les ferrates més famoses de Catalunya, i oco que del món!! Desafiant les previsions que donaven aigua, si he dit desafiant perquè al final vam pringar!!!

A primera hora brillava un sol explendit i tot eren rialles. Quan van arribar a la via, ja vam veure que el pont més llarg de la península s’hauria desperar fins una altra ocasió, ja que la cua era més llarga que la cua per comprar entrades per la final de la Champions, tant del Barça com del Madrid.
Vam optar per agafar la variant per sota i a la baixada fer el pont si hi havia menys cua, però la meterologia faria acte de presència per canviar els plans.

A mesura que progressaven, l’adrenalina anava pujant, les forces disminuint i la tronada arribant. Finalment van arribar a l’ampliació de la ferrata, motiu per la qual la vam voler repetir al calendari de la UEC. Realment val la pena, desploms interressants, una travessia aèria i molt, molt de Red Bull per poder fer el tram. Naturalment, per aquells que no es vegin en cor de fer-la, hi ha una escapatoria.

Per finalitzar la ferrata, falta el tram de l’escala que el van passar amb facilitat, desprès del tram anteriorment realitzat.

Per finalitzar la via faltaven els passos més difícils de la ferrata: baixada de la ferrata amb llamps, trons, aigua, neu, fang… trobar un Mcdonalds per menjar alguna cosa i arribar a casa sense perdrens.
En definitiva, típica sortida de la UEC amb bon humor, bona gent (les persones se queden a casa!!) i esperem que la pròxima amb bon temps!!

By Cervesa per damunt.

FOTOS!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.