UEC Tortosa – Escalada i Alpinisme

Secció escalada de la UEC Tortosa

PRESENTACIÓ ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ DEL NOU ROCÒDROM DE TORTOSA

17 febrer 2011 per uec tortosa

Aquest matí s’ha realitzat la presentació davant dels mitjans de comunicació del nou rocòdrom indoor en una de les parets interiors del Pavelló Municipal d’Esports, a Ferreries, on es farà escola d’escalada, entrenaments i també competicions oficials. El nou equipament esportiu ocupa una superfície de 250 m2, té 2.000 anclatges, 12 metres d’alçada i compta amb vies per escalar fins a 22 metres. Aquesta era una demanda històrica dels aficionats a l’escalada a Tortosa i a les Terres de l’Ebre, que ara compten amb una de les millors instal·lacions indoor del país. Aquest matí han presentat el nou rocòdrom l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, el regidor d’Esports, Pere Panisello, i el president de la UEC Tortosa, Manolo Navarro.

L’alcalde ha explicat que aquest equipament “projecta esportivament la ciutat de Tortosa, ja que hi podrem fer campionats de caràcter nacional i internacional” alhora que “és un reclam que atreurà al nostre municipi a molts aficionats a l’escalada”.

De la seva banda, el president de UEC Tortosa, Manolo Navarro, ha destacat la nombrosa afició que hi ha a la nostra ciutat i al conjunt de les Terres de l’Ebre, al temps que ha valorat molt positivament les qualitats del nou rocòdrom. Navarro ha avançat que el proper 2 d’abril es disputarà la primera competició oficial, una prova inclosa a la Copa Catalana d’Escalada de Dificultat, en la qual participaran entre 60 i 70 escaladors.

El rocòdrom ha tingut un cost aproximat de 70.000 euros, un 66 per cent del qual ha estat finançat per l’Ajuntament de Tortosa, el 23 % per la Generalitat i el 10 % restant per la UEC.

LA PREMSA:

El Punt

Teveon

Youtube

La marfanta

Radio Tortosa

Ribera online

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.