UEC Tortosa – Escalada i Alpinisme

Secció escalada de la UEC Tortosa

Cursi Yo? i El sueño del agua

25 gener 2011 per uec tortosa

El cap de setmana vam decidir pujar al Pirineus a fer un corredor ja que les ultimes setmanes no havien estat massa favorables per picar gel. Però a les ultimes hores abans de marxar cap amunt, navegant per Internet trobem les dades de temperatura dels últims 2 dies de Parzan i decidim jugar-ho a sort a veure si trobem gel.
Sortim de Tortosa Joan i jo, primera parada Benifallet on recollim Albert, a Mora al Francesc i seguim l’eix de l’Ebre i el del Cinca fins al refugi d’Escalona on passem la nit.
De bon mati entrem a la vall de Pineta per veure si la Sarra es pot escalar, però no esta en bones condicions. Finalment anem a la boca sud del túnel de Bielsa on estan totes cascades formades suficientment. Comencem per la Cursi Yo? On ens toca espera tanda per poder escalar, ja que hi ha un parell de cordades més. A la una de migdia canviem per escalar El sueño del Agua, on ja la majoria de cordades ja estan baixant. I a les 4 de la tarda ja estem a Parzan fent un plat combinat i comentant els 500m de gel fets.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.