UEC Tortosa – Escalada i Alpinisme

Secció escalada de la UEC Tortosa

RUSTIESCALADA= ESCALADORS RUSTITS+PAELLA

8 juny 2010 per uec tortosa

Rustiescalada: segons lo diccionari ebrenc, pràctica que consisteix en posar uns quant escaladors en un lloc arracerat i sense ombra .Preferentment en dies calurosos per a que queden ben rustidets.
Pos si xiquetes i xiquets. Lo dissabte cumplint religiosament en lo calendari d’activitats vam trobar-nos al passeig de les bicicletes i cap a l’ermita s’ha dit. Al principi vam trobar dues vies a l’ombra, però no hi cabiem tots i com més avaçava lo matí més s’acomplia lo pronòstic de rustiescalada als abrics de l’ermita. Cal dir que l’idioma que va imperar per moments va ser l’anglés amb la Lucie, Matthew, Jaume, Anna, Jordi inclús jo i tot vag fer gala dels meus grans coneixements d’anglés.
A les 12 h Manolo the Big (un altre anglés) se’n va anar a ajudar a la cuinera. A les 14 h vam plegar ja prou rustits. Vam preparar los entremesos, vam veure unes cerveses o xampús i acte seguit vam començar a dinar.
Com la rustida ja l’haviem fet escalant , ara lo que tocava era uns bons entremesos, un bon vi, una bona companyia i una paella insuperable ( que va ser panatros) com totes les que fa la Paqui ( la dona de Manolo). Per acabar lo caferet , lo postre i a ballar s’ha dit.

By Josep PanisellO.

CRONICA ALTERNATIVA.

FOTOS DE MANOLO THE BIG
FOTOS DE JAUME

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.