UEC Tortosa – Escalada i Alpinisme

Secció escalada de la UEC Tortosa

ACTIVITAT CALENDARI: SORTIDA BLOC 2010 A CASTELLDANS

18 abril 2010 per uec tortosa

Diumenge, 8:00 hores del matí i al passeig de les bicicletes el dia pareixia negre. Uns núvols amenacem amb pluja i poca gent, per no dir més que jo i la meva companyia. Afortunadament la gent aniria al lloc de trobada a Castelldans. A les 9:00 hores em reunia a Ascó amb el Fidel i la Carme i continuaven el camí. Bueno, de moment a la sortida ja som 3 i el cel ja no està negre.
A les 10:00 h ja estem al bar la Llar de Castelldans fent el café, quan arriben el Francesc, la Maria i l’Albert. Bueno, almenys 6. Uns cafetons, uns bocates i cap als blocs a tibar braços i dits, i a ser possible no lessionar-nos.

La zona de bloc, boníssima. Pedra arenisca seca, amb desploms, problemes amb grietes, llises, de posició, adherència… En definitiva, vies on has de creure i tirà cap amunt. En Fidel que cau, Jordi que vola de més amunt… Francesc marcant un ritme frenètic, i l’Albert seguint-lo darrere. La Maria i la Carmen fent les seves vies: que això és molt llis, que caure, que aquí no hi ha res… En definitiva, un dia per començar a ser creient, de la religió que sigui, però creient en l’existència d’alguna cosa superior que pare la caiguda.

Després d’un repòs merescuts als matallassos, arriben el David i la Sara, per tal d’aportar més energia i nous problemes, ja que les forces ja començaven a fluixejar, bueno millor dit, des de primera hora que ja fluixejaven.

El David com sempre, fent fàcil allò que pareix impossible.

Per finalitzar vam anar al bar a fer la tradicional CERVESA.

Una sortida de la UEC, amb gent

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.