UEC Tortosa – Escalada i Alpinisme

Secció escalada de la UEC Tortosa

PROPOSTA DE FER 4 TRES MIL EN UN DIA

30 agost 2009 per uec tortosa

El passat cap de setmana 16 d’agost de 2009, un grup de 11 persones ens van traslladar fins la vall del Vallibierna per provar de fer 4 tres mil en un dia: Tempestades, Margarida i Russels. Finalment solament en van aconseguir 2, ja que el temps se’ns va tirar a sobre per provar de fer els dos últims.
M’he decidit a fer una crònica perquè penso que ja moments en la vida que s’han de celebrar i compartir, ja que tres membres del grup aconseguien coronar el seu primer 3000: concretament la Montse, Cristina i David. Enhorabona i aveure quan pagueu el cava per celebrar-ho!!!
La sortida com sempre marcada pel bon humor. Humor que a mesura que pujaven s’anava esvaint pel cansament de la pujada, la cresta i el correponent descens. Però al final, després de menjar una mica i una cerveseta, sempre torna. Moments de pànic en la cresta o algunes cares que no feia falta transmetre el significat: i jo que cony foto aquí a dalt!!! Estos de la UEC sempre me la lien!!! Però al final de la jornada com sempre: satisfacció i la pregunta de quan serà la pròxima???
Mencio especial per a Manolo the big, que com sempre amb la seva tosuderia i caràcter madrileny, cap a dalt fins al cim!! I no un, dos!!!

By Jordi C.

PD: Si algú troba una botella d’oxigen que ho digue, que la vaig perdre per la cresta.

LES FOTOS!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.