UEC Tortosa – Escalada i Alpinisme

Secció escalada de la UEC Tortosa

EL RETORN, I DE QUINA MANERA!!!!

13 juliol 2009 per uec tortosa

Després de gairebè dos mesos de no tocar roca a causa de la gran quantitat d’activitats acumulades al final del calendari de la UEC, i degut tambè algún casament familiar, aquest cap de setmana he pogut tocar roca finalment.

Com sempre el dimecres a la UEC parlant amb Joan Tirón van dir de fer alguna cosa, sense gaire concretar. El divendres quedaven per telèfon i dissabte a la tarda possavem rumb al Pedraforca. Arribada a les 24:00 hores al parquing, estira les esterilles i a dormir a l’aire lliure veient les estrelles.

Al dia següent a les 6:30 hores, a l’aire, i a les 7:00 hores en direcció al refugi de Miguel Estasen i des d’allí cap al peu de la via. Curiosament al regufi m’he trobat a un conegut amb el qual vaig fer els meus primers tres mils pel Pirineu.

Sobre les 8:00 hores al peu del via on una cordada anava per davant. Ens esperem una estona i comença l’aventura. L’objectiu fer la via Cerdà-Vergés i empalmar amb el gran diedre, sumant i restant uns 300-400 metres de via.

La via espectacular, roca immillorable (alguna que atra pedra: mirame i no me toques!!!) amb els passos més difícils assegurats amb claus, tots els llargs divertits i anar posant caxarrons aquí i allà.

Al arribar a dalt un aborrit retorn per la tartera i cap al refugi, a fer un berena sopar.

Un bon retorn a la roca, si senyor!!!

By Jordi C

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.