UEC Tortosa – Escalada i Alpinisme

Secció escalada de la UEC Tortosa

FINALITZACIÓ/ INICI CURS MONITOR INICIADOR 2008.

1 desembre 2008 per uec tortosa

Aquest cap de setmana s’ha realitzat la tercera i última sessió del curs de monitors-iniciadors on tres membres de la UEC formen part.

El dissabte ens van desplaçar fins els Estrets d’Arnes, sector l’Espill, per tal de dur a terme les pràctiques corresponent al nivell dos, és a dir, escalar vies equipades de varis llargs. Sota l’atenta mirada dels instructors i amb una càmara digital enregistrant les nostres maniobres, van poder realitzar les tasques encomanades per aquell dia. A més a més, vam passar un fred de collons!!
Finalitzada la tarda ens van traslladar fins les instal·lacions de la UEC Tortosa per tal de realitzar la part de coneixement del medi, on per fi vam poder veure en fotografia la tan coneguda per les nostres contrades àguila cuabarrada.

El diumenge va ser el dia de la prova de foc. Al matí examen teòric i pràctic, sota un fred intens i que no ens va deixar en tot el cap de setmana. En l’exàmen pràctic no va poder falta el nostre amic, el poliampastro. L’exàmen teòric no cal fer comentari, típic examen bomba de conduir.
Per la tarda ens van traslladar a les instal·lacions de la UEC Tortosa on van realitzar exercicis de psicomotricitat: que si ara pel davant, ara pel darrera, amb els ulls tapas, ara dos, ara tres, ara quatre… sense comentaris.

Finalment van finalitzar la cloenda del curs amb una sessió psicològica del significat ADPTE o NO APTE. La tradicional descàrrega d’adrenalina dels cursetistes foten canya als monitors i finalment la fotografia de grup de rigor, subtituint lo típic Lluiiiiis per Poliemmmpasstrrrooo!!

Ara solament falta espera i que els reis mags ens portim un regal en forma de APTE per poder passar a la següent fase (això en recorda a Humor Amarillo!!!).

Properament fotos!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.