UEC Tortosa – Escalada i Alpinisme

Secció escalada de la UEC Tortosa

ULTIM CAP DE SETMANA DEL CURS D’ESCALADA.

26 octubre 2008 per uec tortosa

Aquest cap de setmana els intrèpits cursetistes s’han desplaçat fins les contrades de Montserrat per tal de practicar la via llarga.

El dissabte van pujar els 794 esglaons per escalar a la zona de gorros, on els cursetistes van poder coronar els cims de la Magdalena Inferior, la Magdalena Superior i el Gorro Frigi. Un grup de dos escaladors van intentar el coronament del Cavall Bernat i amb suor, llàgrimes, sang, algún tros d’ungla i repel van conseguir fer cim, obtenint així el tan preciat títol de Cavaller.

A la nit van realitzar el corresponent sopa amb els típics macarrons i botifarra amb fessols. Finalment, tots al llit on una nit de ronquits, amor, cariño i molta calor ens esperava (i una hora més per dormir!!!!!).

El diumenge, dos grups de cursetistes van atacar el Cavall Bernat per aconseguir el preuat títol de cavaller/a, aconseguint-ho a les 13:00hores. Els altres van seguir depurant la tècnica, aconseguint assolir el cim de la via sense ajuda de monitors.

La protagonista principal del cap de setmana va ser l’Alba, que amb les seves rialles va aconseguir despertar l’instint maternal i abuelito d’alguns dels membres de la sortida!!

Esperant les fotografies per completar la crònica, esperem que aquest curset hagi despertat l’escalador/a que tota persona porta dins.

LES FOTOS AQUÍ!!
MES FOTOS AQUÍ!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.