UEC Tortosa – Escalada i Alpinisme

Secció escalada de la UEC Tortosa

CRÒNICA CAP DE SETMANA

3 juny 2008 per uec tortosa

DISSABTE:
Aquest cap de setmana per fi hem pogut palpar la roca, després de tres caps de setmana de fer barrancs i d’escalar al RACOcodromo.
Dissabte al matí, un grup de cinc escaladors: Manolo “de big”, Josep Pani, Xavi Miranda, Jordi C i Alfonso van anar a ressar el rosari a la ermita de la Pietat. Després de dos plàtans, unes galletes de xocolata explendides i els comentaris continuos de Josep Pani (vull escalar, vinga escalem…) vam emprendre algunes vies ( Xavi, Jordi i Alfonso ja estaven camí del bar, a practicar els llançaments de cervesa).

A les 12:00 hores, es van complir les prediccions i va arriba pluja, fent les últimes vies amb alguna gota. Junt amb la pluja va arriba Victor, per tal de fer el corresponent entrenament de cervesa.

Cap a les 12:30 h, vam acudir a l’acte religiós de l’ermita: uns avemaries, una cervesa, un xampú, tres padresnuestros, unes patates…i finalment la confessió.

A les 13:30 hores, cap a casa i a dinar!!

DIUMENGE:
Després de veure que les prediccions metereologiques impediem la realització de la Ferrata d’Oliana, un grup de tres escaladors van anar a fer un barranc al port en secret. La pluja, una cabra morta, moltes relliscades… van ser alguns dels impediments a superar per tal d’arribar a casa al voltant del migdia.

By Jordi C

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.