UEC Tortosa – Escalada i Alpinisme

Secció escalada de la UEC Tortosa

2ª RUSTIESCALADA

6 abril 2008 per uec tortosa

A les 9:00 hores del matí es queda al passeig de les bicicletes per iniciar la segona Rustiescalada. A les 10:00 hores ja ens trobàvem a peu de via per tal d’iniciar la jornada. Unes vies d’escalfament al sector blocs i es va començar a fer grau per tal d’arribar a la marca mínima requerida per tal de ser mereixedor del títol de escalador professional i poder dinar amb dignitat.

En Josep, Alfonso,Manolo “de Big” i la noia desconeguda (Ana si mal no recordo). Van començar amb els cinquens de rigor d’escalfament per tal d’afrontar ràpidament els sisens del costat, acabant la seva esplèndida actuació estel·lar amb la via del díedre.

Els germans Pou, Oscar i Jordi, es van voler enfrontar amb la via The Nouse, però van acabar pèssimament la seva actuació enfrontant-se a un 6c (de segons), el qual van poder superar utilitzant la complicadíssima tècnica de politja.

La Natàlia, Jose i el Xavi van començar escalfant amb sisé Grau, per tal de no baixa d’aquest grau durant tota la jornada, acabant atacant la tant perseguida via de 6c, per poder ser mereixedors del dinar.

L’Albert i Miranda van començar a recórrer les vies noves de la zona encadenant totes les lletres del sisè grau. Finalment, amb un Albert engorilat va ser necessari varies persones per tal de reduir-lo i poder-lo treure de les vies.

També destacar el retorn a l’escalada del Sergi després d’una temporada sabàtica. També destacar la participació del grup de Tivenys, de la qual no puc d’escriure la seva actuació, ja que no la connec. Així doncs, espero que envieu la vostra crònica per tal d’afegir-la.

A les 13:00 hores van fer cap a l’ermita, cansats, els dits destroçats i amb el títol “d’escaladors domingueros” sota el braç. Allí ens van reunir un grup d’unes 30 persones per tal de prepara i fer la corresponent rustida. Després de menjar unes llonganisses, baldanes, corder, hamburgueses, l’all i oli de la senyora de Manolo “the Big” i un bon vi, es va inicia l’esperat concert d’acordio de Miranda. Unes quantes cançons i tots a ballar, sempre sota les instruccions de la Natàlia.

Esperant la publicació del vídeo oficial i amb el futur assegurat, gràcies a la gran afluència de nens i nadons (el pròxim any celebrarem aquesta festa en un xiquiparc).

Una resposta a “2ª RUSTIESCALADA”

  1. Josep ha dit:

    Bona crònica,si senyor…llàstima no haver pogut assistir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.